30 Νοεμβρίου 2012

BAZAR LATINOAMERICANO 2012

Σε μια ακόμα μοναδική φιέστα του ASCLAYE είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα πλαίσια του ετήσιου BAZAR LATINOAMERICANO που διοργάνωσε ο Σύλλογος. Στα κιόσκια κάθε χώρας υπήρχαν παραδοσιακά φαγητά, ποτά, χειροτεχνήματα και φυσικά ακολούθησε μουσική και χορός. Το γκρούπ "Son Latino" η "Odalis Palma" , η "Rossana Mailan Sevila", o "Remy Mailan", παραδοσιακό χορευτικό από την Χιλή κ.α , έφτιαξαν για άλλη μια φορά μια πραγματική λατίνικη φιέστα στο κέντρο της Αθήνας.
Δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο blog  SIERRA MAESTRA  11 / 2012

28 Νοεμβρίου 2012

Η εκδήλωση του Sierra Maestra στο Μαρούσι

"Η Κούβα ξέρει να αντέχει"
Οsvaldo Jesus Cobacho Martinez"


Με ομιλία του πρέσβη της Κούβας  και προβολή βίντεο  στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού χώρου «ΣΤΕΚΙ+»  στο Μαρούσι ολοκληρώθηκε χθες (28/11) η Έκθεση Φωτογραφίας του blog μας με θέμα την 41η Ευρωπαική  Μπριγάδα στην Κούβα που λάβαμε μέρος το περασμένο καλοκαίρι.  Ο πρέσβης απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων και η εκδήλωση τελείωσε (κλασικά) με  μίνι καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον δικό μας  REMY MAILAN  από το Σαντιάγκο της Κούβας που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. 


18 Νοεμβρίου 2012

"Bienvenido señor Embajador"

Ο νέος Πρέσβης Osvaldo Jesus Cobacho Martinez με την συντάκτρια του blog  Λουκία Κωνσταντίνου

O Κουβανικός  Πολιτιστικός Σύλλογος “Soy Cubano” οργάνωσε χθες (18/11) στο γνωστό στέκι  Εnzzo de Cuba   στο Μπουρνάζι     γλέντι για το καλωσόρισμα του νέου πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα κ.  Osvaldo Jesus Cobacho Martinez στο οποίο πήραν μέρος δεκάδες μέλη της Κουβανικής κοινότητας στην χώρα μας.
 Ο νέος πρέσβης κ. Osvaldo Jesus Cobacho Martinez, γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1955 και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα των διεθνών πολιτικών σχέσεων. Το 1998 αποφοίτησε από το κολέγιο εθνικής άμυνας. Την περίοδο 1995-1997 ήταν πρώτος γραμματέας της πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα.

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια