8 Φεβρουαρίου 2017

Eνωμένοι για ένα καλύτερο ιντερνετ


Αβάνα, Κούβα – Σε πάνω από 120 χώρες, η 7 Φλεβάρη 2017 (Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου) υπάρχει μια κοινή επιδίωξη. Να ενώσουν διάφορες κοινωνικές δυνάμεις στην προώθηση της ασφαλούς και υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών, από τα παιδιά και τους νέους.
      Η Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κούβα, υπό την ευθύνη της Ένωσης Πληροφορικάριων (UIC), μονάδα που είναι επιφορτισμένη με την διοργάνωση της δραστηριότητας σε όλη τη χώρα. H πρόεδρος της UIC, Αιλίν Φέμπρες Εστράδα, δήλωσε στο ράδιο Ρελόχ, ότι η οργάνωση που συγκεντρώνει τους ειδικούς στις νέες τεχνολογίες στην Κούβα, θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Διεθνή Επιτροπή για την καμπάνια με την υποστήριξη του υπουργείου Επικοινωνιών.

Πρόσθεσε επίσης, ότι στην καμπάνια συμμετέχουν τα υπουργεία Παιδείας και Ανώτατης Εκπαίδευσης, η οργάνωση πιονέρων “Χοσέ Μαρτί¨, η Ομοσπονδία Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης, Η Ομοσπονδία Φοιτητών, τα Κέντρα Νέων Κομπιούτερ και Πληροφορικής σε όλη τη χώρα. Ομιλίες, συναντήσεις και εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια